Aktualno

NOVI C4 CACTUS

Prihaja C4 CACTUS
 
VAS VABIMO V NAŠ SALON ,Tržaška cesta 135, Ljubljana Vič,NA OGLED IN TESTNO VOŽNJO Z NOVIM C4 CACTUS- om, ZA REZERVACIJE TESTNIH VOŽENJ NAS PROSIM POKLIČITE.( 051 604 420 ) 
YouTube je onemogočen. Dovoliti morate uporabo piškotkov.

Vabimo vas v salon CITROËN AVTO TROBEC d.o.o., Tržaška cesta 135, Ljubljana -Vič ,na predstavitev novih in ostalih modelov vozil CITROËN , kjer vam bomo omogočili, da se z njim tudi zapeljete.

Citroënov bonus staro za novo

Ob nakupu vozil Citroën C3 izkotistite dodatni bonus v višini 500€  in Citroën C4  ter C Elysee izkoristite dodaten bonus v višini 1000€. Prejmete ga ob menjavi starega avtomobila za novo vozilo Citroën ,  vam pa bomo  tako priznala 500€  več za C3 in 1000€ za C4 ter C Elysee , kot je staro oz. rabljeno vozilo vredno po oceni Eurotax. Ta znesek se obračuna ob plačilu kupnine za novo vozilo Citroën*.

Ob nakupu novega vozila nas obvezno kontaktirajte, za vas bomo pripravili posebno ugodno ponudbo in vam ob nakupu vozila dodali darilo: TEPIHE KPL., OBVEZNO OPREMO in DODATNIH DO 50% POPUSTA NA kpl. ZAVAROVANJE, TER GARACIJO NA MOTOR IN MENJALNIK 7 LET.
Izkoristite zelo ugodne cene in akcije vozil CITROËN.
Nudimo tudi ugodno financiranje CITROËN kredit in lesing za fizične in pravne osebe z odplačilno dobo do 84 mesecev.
Naši prodajalci vam bodo na vašo željo predstavili način ter možnost financiranja nakupa vašega vozila. Ob prevzemu vozila lahko izkoristite tudi možnost ugodnega obveznega in kasko zavarovanja vašega vozila. Tako financiranje kot zavarovanje lahko opravite v našem salonu CITROËN AVTO TROBEC d.o.o., Tržaška cesta 135, Ljubljana -Vič in s tem prihranite čas in denar.

Na zalogi nekaj vozil po izredno ugodnih cenah - pokličite prodajalca ali preverite našo ponudbo

NOVO :

GOTOVINSKI ODKUP RABLJENIH VOZIL CITROEN !


Novo spletno mesto je del spletne mreže Citroënovih pooblašcenih prodajalcev in serviserjev ter vam ponuja široko paleto informacij o našem salonu. Poleg celotne ponudbe novih in rabljenih vozil, boste na spletnih straneh našli tudi popoln seznam in opis naših storitev ter vse najnovejše posebne ponudbe. Želimo si, da bi vam spletno mesto še bolj približalo naš salon in da se boste sem radi vrnili.

Vljudno vabljeni!

 


Letnik: 2014, 15000 km, Dizel
Cena: 21.900,00 EUR
Letnik: 2004, 135000 km, Dizel
Cena: 2.900,00 EUR
Letnik: 2006, 164000 km, Bencin
Cena: 3.390,00 EUR