Aktualno


YouTube je onemogočen. Dovoliti morate uporabo piškotkov.


Vabimo vas v salon CITROËN AVTO TROBEC d.o.o., Tržaška cesta 135, Ljubljana -Vič ,na predstavitev novih in ostalih modelov vozil CITROËN , kjer vam bomo omogočili, da se z njim tudi zapeljete.Citroënov bonus staro za novo
Ob nakupu vozil Citroën C3, Citroën C Elysee in Citroën C4 izkoristite dodaten bonus v višini 1.000 €. Prejmete ga ob menjavi starega avtomobila za novo vozilo Citroën ,  vam pa bomo  tako priznala 1.000 € več, kot je staro oz. rabljeno vozilo vredno po oceni Eurotaxa. Ta znesek se obračuna ob plačilu kupnine za novo vozilo Citroën*.Ob nakupu novega vozila nas obvezno kontaktirajte, za vas bomo pripravili posebno ugodno ponudbo in vam ob nakupu vozila dodali darilo: TEPIHE KPL., OBVEZNO OPREMO in DODATNIH 50% POPUSTA NA kpl. ZAVAROVANJE, TER GARACIJO NA MOTOR IN MENJALNIK 7 LET.

Izkoristite zelo ugodne cene in akcije vozil CITROËN.

Nudimo tudi ugodno financiranje CITROËN kredit in lesing za fizične in pravne osebe z odplačilno dobo do 84 mesecev.

Naši prodajalci vam bodo na vašo željo predstavili način ter možnost financiranja nakupa vašega vozila. Ob prevzemu vozila lahko izkoristite tudi možnost ugodnega obveznega in kasko zavarovanja vašega vozila. Tako financiranje kot zavarovanje lahko opravite v našem salonu CITROËN AVTO TROBEC d.o.o., Tržaška cesta 135, Ljubljana -Vič in s tem prihranite čas in denar.Na zalogi nekaj vozil po izredno ugodnih cenah - pokličite prodajalca ali preverite našo ponudboNovo spletno mesto je del spletne mreže Citroënovih pooblašcenih prodajalcev in serviserjev ter vam ponuja široko paleto informacij o našem salonu. Poleg celotne ponudbe novih in rabljenih vozil, boste na spletnih straneh našli tudi popoln seznam in opis naših storitev ter vse najnovejše posebne ponudbe. Želimo si, da bi vam spletno mesto še bolj približalo naš salon in da se boste sem radi vrnili.Vljudno vabljeni!
 


V našem salonu nimamo na voljo rabljenih vozil zato vas vabimo, da si ogledate ponudbo novih avtomobilov Citroën.